9 juli Bangkok

 
Goedemorgen allemaal !
 
We hebben een heerlijk nachtje achter de rug. jesse heeft geslapen van 19.00 tot 6.45 uur !Hij had het blijkbaar nodig want dat is wel een record!! Hij was vanacht wel even wakker geweest en moest heel erg huilen + waarschijnlijk had hij buikpijn van iets. Wij lagen er ook al om 21.00 uur in dus wij hebben ook heerlijk bij kunnen slapen! Super! Helaas zit er geen ontbijt bij het hotel in dus moesten we zelf even naar de winkel. We hadden allebei geen honger, dus hebben de broodjes die we mee hadden in het vliegtuig maar opgegeten...voor de helft! Kopje zelfgemaakte koffie erbij : prima!
We hebben ons gedoucht en zijn naar de Starbucks gelopen voor nog een lekkere frappuchino, een croissantje en een fruitshake! Heerlijk! Hierna zijn  we in de taxi gestapt en zijn we naar het Lumpini Park gegaan. Met de tuk-tuk! Jesse vond het prachtig!! Hij wist niet waar hij moest kijken. In het Lumpini Park rende Jesse eerst achter een kat aan, toen achter alle vogels die er te zien waren om vervolgens stil te staan bij het water.....? Wat bleek? Er zat een gigatische leguaan aan de rand van het water! Gaaf beest! Lumpini staat er bekend om maar Daan en ik hadden er allebei niet meer aan gedacht die beesten te spotten! Gelukkig hebben we Jesse :)
Omdat de kleine man zo aan het rennen was geweest, werd hij al vrij snel weer moe en wilde niet meer lopen ; oftewel hij wilde alleen nog maar getild worden. Totdat we bij de speeltuin kwamen, want dat was één van de redenen waarom we hier naartoe wilden. Toen werd hij weer fitter! hahaha...althans ; voor een paar minuten want al snel wilde hij alleen nog maar bij mama op de schommel hangen. En dan ook echt hangen! Hij was kapot! We besloten om maar naar huis te gaan. Maar eerst kreeg Ron nog even een versnelde massage in het park...dit wilde hij niet, althans hij wilde er niet voor betalen dus toen begon die vent Jesse maar te masseren...daar was de kleine man niet van gediend en keek heel boos. " He Thai boxer?!!?" Zei die man en lachte en liep maar weg. Wij hebben een taxi aangehouden en Jesse sliep al half toen we instapten maar eenmaal in het hotel was de kleine man niet meer moe! hahahaha...dat wer dus geen slaap... Ron is maar even naar de winkel gegaan ( 7-eleven) en Daan probeerde Jesse in slaap te krijgen. Toen ik een half uur later weer terugkwam stond meneertje alweer aan de tafel met zijn auto's te spelen! Slapen? No way ! Dus zijn we maar naar beneden gegaan en hebben gevraagd waar een shopping Mall is. We wilde nog even wat spulletjes kopen voor straks in Hua Hin. Terminal 21 is the place to be zeiden ze. De tuk-tuk service van het hotel bracht ons er gratis naartoe. Het was een gigantische Mall maar geen speelgoed te vinden ! Shitzooi! Binnen zei iemand dat we naar Robinson Mall moesten gaan, daar hebben ze van alles. Dat was er tegenover dus het proberen waard. Helaas hadden ze hier alleen kinderkleren. Dan maar naar buiten over de markt slenteren. Jesse hing lekker in de rugdrager dus die kon in slaap vallen mocht hij dat willen.  En dat wilde hij !! hahahahaha...na 5 minuten sleip hij inderdaad en hebben we snel een taxi aangehouden en zijn naar het hotel teruggegaan. Hij ligt op dit moment lekker te slapen en dus kunnen wij dit ff typen :0 Het is nu 14.30 uur. We maken Jesse om 15.00 uur weer wakker want anders loopt hij hier vanavond om 23.00 uur nog rond in de kamer :)

 

To be continued... Wat we vanavond gedaan hebben posten we morgen

 

Fotogalerij: 9 juli Bangkok