30 juli Hua Hin

 
Hallo !
 
Vandaag hebben we even zitten rekenen... Na 9 dagen vakantie, is Jes 12 dagen echt goed ziek geweest... Wat een tijd en wat een zorgen en wat een ziekenhuisbezoeken.. Maar..... Hij voelde zich vandaag best wel goed ! Hij heeft ontbeten, de rest van de dag weinig gehad maar dat geeft niet zijn medicijnen drinkt hij prima. Gisterenavond werd hij wakker en heeft hij 2 uur staan dansen.. Wij wouden heel graag slapen maar meneer wou eerst nog 20 keer het abc opzeggen.. Die kent hij namelijk uit zijn hoofd. Bij LMNOP, staat hij te hakken ! :) heel schattig ! Uiteindelijk viel hij weer in slaap en werd hij redelijk vrolijk wakker. Ron en Jes hebben lekker gezwommen en waterballonnen gevechten gehouden, met de auto's gespeeld en daarna mama wakker gemaakt want die mocht nog even 2 uurtjes bijslapen :)
 
Hij is nog wel erg moe van het ziek zijn en is nog lang niet 100 procent weer opgeknapt maar hij gaat de goede kant op. Na zijn slaapje hebben we hem beloofd even te gaan rijden in de auto. Hij heeft nog wel erg last van dunne ontlasting maar het gaat meer en meer naar het normale... nu zijn billen nog. We wagen de gok straks ! Toen Jes lekker lag te slapen hebben Ron en ik voor het eerst weer lekker bij het zwembad gelegen zonder kopzorgen. De zon scheen volop dus na een half uur was Ron knalrood in zijn gezicht hahaha. Nou ja, het was heerlijk om even te relaxen !                               
                                                                                      
Na het slapen zijn we vrij snel in de auto naar het centrum gestapt. We hadden hier een leuke t-shirt winkel gezien waar we even wilden kijken. Jes zijn mooie t-shirt is namelijk helemaal verbleekt in de zon nadat hij hem in het zwembad had gegooid.. Jammer.. Op zoek naar een nieuwe dus ;) Eigenlijk moeten we ook nieuwe broeken kopen want toen hij vandaag eindelijk weer kleren aan had bleek dat ALLES TE GROOT IS ! Het zijn net tenten ! hahahaha 
hij is zo ontzettend afgevallen ! Kijk maar eens naar fotos van Schiphol...niet dat hij niet al 100 shirts heeft maar deze waren erg leuk.In de winkel hingen wel 300 shirts ! Jes deed verstoppertje en dook steeds achter de tshirts... We zijn best een beetje afgezet maar zijn toch goed geslaagd. We hebben nog even een ijsje gehaald want Jes wou niet eten, dus misschien wel een ijsje... Iedereen in de winkel bezweek weer voor Jes. Je moet je voorstellen dat je ergens loopt en opeens een stuk of 20 mensen opeens op een hele hoge stem : ieeeeeeeeeeeeeeeeeeh !!!! hoort schreeuwen. Dat is het effect wat Jes heeft... Hij is er inmddels zo alert op dat wanneer hij het hoort, hij het al op het rennen zet.. Al die vreemde handen die op je af komen rennen ! 
Het was een vrij chemisch ijsje, ik zal straks nog even wat foto's plaatsen. Zijn hele gezicht, buik en mijn (Daan) shirt en haren waren roze ! hij was er dan ook vrij snel klaar mee. Halverwege het ijsje moest hij poepen dus zijn we weer naar huis gereden.. Even zwemmen en pieter post kijken. Jes vind het zo leuk om in de auto te rijden, hij mag namelijk met mama altijd voorin zitten. Ron had hem beloofd de auto op de oprit te zetten dus Jes moest even mee bij papa op schoot. Sturen die kleine man! Toeteren! De buurt moet wel gedacht hebben hahaha. Ze hebben nog even een extra rondje door de straat gereden en Jes was echt de topper van de week achter het stuur. Tijdens het rijden even de muziek veranderd en gaan met die banaan ! Wat mooi! 
Ron is even eten gaan bestellen bij de Bistro en kwam weer naar huis.. Het zou 30 minuten duren en hij zit hier op de hoek. We hebben Jes een fles melk aangeboden die hij in 1 teug leeg had en nog even met zijn drietjes op bed geknuffeld !
 
Ron is het eten gaan halen en ik heb Jes op bed gebracht. Hij was zo moe dat hij in 2 seconden sliep. Na het eten is Ron vertrokken naar de winkel voor wat boodschapjes en gaat dan door naar the night market. Even shoppen en een voetmassage. Hij zou ook nog even langs de tshirt winkel om voor zichzelf nog even te kijken of hij iets leuks zag.. Ik zie hem straks wel weer verschijnen. Ik heb net even de woonkamer gedweild en wat andere huishoudelijke dingen gedaan.. Ik ga nu eerst even het buiten-terras dweilen en dan zal ik even wat foto's uitzoeken voor op de website. 
 
Tot morgen ! 
 

Ps... er is een filmpje aan het uploaden op internet van Jes in de winkel. Dit duurt even dus nu eerst foto´s en later vanavond of morgen hieronder ook het filmpje ! :)

Fotogalerij: 30 juli Hua Hin