17 juli Hua Hin

 
Sawadee kha ! 
 
Weinig te vertellen vandaag. Daan is de hele ochtend ziek geweest. Misselijk, duizelig, vreselijk moe, verschrikkelijk ! 
Ron heeft de hele ochtend een beetje met JEs gezwommen en gespeeld. Toen Jes op bed ging is Daan erbij gaan liggen en voelde zich erna een beetje beter. ik ben in de tussentijd gaan relaxen op het luchtbed in het zwembad. Na 2 uur, werd ik wakker en kwam ik erachter dat ik nog steeds op mijn rug lag en dat mijn bovenbenen toch wel een beetje brandden.
Een tomaat is er niks bij. MAar goed, Daan voelde zich wat beter en ik begon me iets slechter te voelen. We waren 's ochtends nog bang dat de arts in het ziekenhuis het gisteren toch verkeerd had en dat Daan toch iets had opgelopen. Het was tenslotte wel erg toevallig dat ze zich nu ziek voelde. Maar toen ik me ziek begon te voelen, waren we ergens ook opgelucht. Ik voelde me net zo slecht als Daan. Misselijk, benen die als 80kg aanvoelen en duizelig. De hele middag hebben we rustig aan gedaan en nu is Daan bezig geweest met Jes. 's Avonds zijn we toch nog even met de auto naar the night market gegaan. Ik voelde me niet echt fit maar wou er toch nog even uit. Hier hebben we een uurtje rondgelopen. Voor Jes hebben we een t-shirt gekocht met I love tuk tuk ! en een mooie tuk tuk erop. Voor Daan nog een paar slippers en voor Corry een paar slippers. Verder konden we niet echt slagen. Oja, Jes heeft nog een mooie graafauto gekregen. Aangezien we geen eten meer terug hoeven nemen naar Nederland, hebben we toch ruimte over ! Jes kwam in Thailand met 4 auto's, inmiddels heeft hij er 25 :) hahaha
 
Na een uurtje zijn we weer terug gegaan naar huis en is Jes lekker gaan slapen. Wij zijn er meteen achteraan gegaan aangezien we beiden niet fit zijn. 
 
We hopen dat we na vannacht weer helemaal opgeknapt zijn.
 

 

Fotogalerij: 17 juli Hua Hin