23 juli Hua Hin

Hallo iedereen
 
Het was weer een redelijk rustig dagje vandaag. Jes heeft weer een beetje een terugval en voelt zich beroerder dan gisteren. Vanmorgen zijn we vroeg opgestaan en dus hadden we besloten maar op pad te gaan. Als hij zich niet lekker voelt is het toch een beetje anders met slapen. Na het ontbijt hebben we eerst even zitten kleien :) net als thuis ! 
 
Om 9.40 zaten we in de auto richting het strand, hier vlakbij. Om 9.50, 1 minuut voor aankomst, viel meneer in slaap. Maar weer terug naar huis gereden. Wij hebben twintig minuten van de zon genoten en toen werd Jes weer compleet in paniek wakker. Veel te kort geslapen maar hij schudde zijn hoofd steeds dat het niet meer lukte, ondanks de vermoeide ogen. Wederom eet hij niks vandaag, dus daar wordt je natuurlijk ook nog extra slap van. 
 
Na een half uurtje zijn we begonnen aan poging 2 tot ´´naar het strand gaan´´. We wilden eigenlijk naar het grote waterpark hier in Hua Hin maar dat bleek achteraf gigantisch duur te zijn. Misschien gaan we dat nog wel een keertje doen, maar dat is alleen de moeite waard als Jes weer topfit is... 
Na een kwartiertje kwamen we aan en hebben we meteen 2 ligbedden gehuurd. De vriendelijke man die ze verhuurde kwam speciaal voor Jesse aan iedere kant van de bedden nog een extra parasol zetten. In plaats van 2 hadden we er nu 4.. Goede service dus. Weer kwamen er 2 mensen om aan Jes te friemelen en doordat hij zich niet lekker voelt vond hij het nog erger! Gelukkig hadden deze mensen dat snel door en hoefden we hun er niet op aan te spreken (inclusief 3x herhalen)
 
Jes heeft lekker met zijn auto's gespeeld, we hebben zandkastelen gebouwd en even de strandtentjes verkend. Ron heeft even gedobberd en de rots beklommen als een echte toerist! Op een gegeven moment had Jes helemaal rode oogjes en ging hij half slapend op Daan haar schouder hangen. We besloten weer naar huis te gaan. Hij heeft nog even anderhalf uur geslapen en straks maar weer vroeg naar bed. 
Wij hebben nog even van het zonnetje genoten al kwam de bewolking ook vrij snel weer opzetten.
 
Ron gaat straks naar ´´the palm bistro´´ een restaurant hier vlakbij om eten te halen. Na het eten gaat Ron nog even boodschappen doen en dan gaan we maar weer op tijd naar bed allemaal. Het zijn vermoeiende dagen zo. 
See ya !

 

Fotogalerij: 23 juli Hua Hin