20 juli Hua Hin

 
Mogguh allemaal !
Vandaag helemaal niks gedaan, afgezien van binnen zitten , op de bank hangen, op bed liggen, filmpjs op de telefoon kijken en tv kijken....! Waarom? Omdat Na daan en Ron nu ook Jesse ziek was....En goed ziek ook! Wat was het kleine mannetje lamlendig !! Hangerig , huilerig, niet willen drinken en eten...en alleen maar bij mama op schoot zitten. Hij voelde aan als een gloeilamp, zó heet! We hebben hem meerder malen getemperatuurd en die gaf steeds 39.4 graden aan. We waren wel een beetje in paniek want wat kon dit nou zijn?!?!?! 
Hij sliep steeds een half uurtje en als we hem dan weg wilden leggen werd hij weer huilend en schreeuwend wakker...och wat zielig ! Hij wilde bijna niks drinken en dus gaven we hem maar ijsjes maar ook die wilde hij na een paar likjes niet meer...toen maar madarijntjes uitzuigen...dat wilde hij wel gelukkig maar ja ...zoveel vocht is dat ook niet. We hebben zijn speen steeds in een beker met koud water gedaan zodat hij toch wat water binnen kreeg. Om 17.00 uur viel hij goed in slaap tot 18.30 uur en toen dachten we ; we leggen hem in bed voor zijn nachtslapje....maar hij werd meteen weer krijsend wakker...
Om 20.00 uur is hij toch lekkerr in slaap gevallen. Na een dik uur werd hij badend in het zweet wakker. Zijn t-shirtje was doorweekt! We hebben zijn shirtje uitgedaan en toen is hij weer in slaap gevallen. Hij is nog een paar keer kreunend wakker geweest maar niet echt wakker....gelukkig.
Om 6.00 uur werd hij vanochtend wakker en voelde veel beter aan, hij was gelukkig niet meer zo gloeiend heet. Hij was ook alweer aan het dansen en had alweer wat meer actie! Pffffffffffffffffff.......gelukkig !!!!! Hopelijk zet dit zich door vandaag.
Want dit is natuurlijk helemaal niet leuk zo !!!!