7 juli Amsterdam naar Bangkok

 
zo ! Op dit moment zijn we al in Bangkok om ons eerste ´´avontuur´´ te typen. Fantastisch ! Op zich ging het redelijk snel maar als we 
terugdenken aan de vlucht was het toch iets minder ideaal als we hadden gedacht. Het begon eigenlijk met wat geouwehoer over de zitplaatsen.
Die hadden we weken geleden al gereserveerd. Helaas beek een dag van te voren dat ze dit niet goed geregistreerd hadden. Heel apart! 
Ron belde een dag voor vertrek even met de KLM i.v.m onze rugdrager. We vroegen ons af of deze gezien werd als handbagage en dat bleek niet zo te zijn
Ook bleek dat onze stoelen niet gereserveerd waren en dat we neergezet waren op de achterste rij van het vliegtuig. Die stoelen hadden we toevallig naar Maleisie ook en dat was verschrikkelijk, aangezien ze niet in ´´ligstand´´ kunnen. Meteen dus andere stoelen gereserveerd en op het moment dat we op Schiphol zouden zijn moesten we bij het inchecken vragen of we op stoelen bij de wand konden zitten i.v.m Jesse. Daar heb je net iets meer ruimte. Paul bracht ons om 11 uur naar Schiphol dus we waren lekker op tijd :)
 
Jesse heeft lekker anderhalf uur in de auto geslapen dus die voelde zich fit genoeg om lekker rond te kunnen rennen op Schiphol. Eenmaal op Schiphol bleek dat we qua stoelen van het kastje naar de muur werden gestuurd. Vier mensen die het niet lukte om onze stoelen te ruilen. Ron was dus absoluut not amused, en dat hebben de stewardessen bij het boarden geweten haha.
Toen Ron eindelijk dan toch het zinnetje gebruikte dat hij de service en communicatie erg slecht vond, kwamen ze in actie en konden we 5 minuten voor vertrek wisselen van stoelen ! HEHE ! 
 
Opstijgen was niet zo prettig. Jesse had zere oren en wist niet meer waar hij het zoeken moest. Uiteindelijk na veel gapen (want daar hebben we op geoefend) werd het beter en kwam iedereen tot rust. Normaliter zou hij lekker om 19.00 gaan slapen maar door alle indrukken en belevenissen werd dat 21.00 uur. En daar lagen we dan. Ron rechtop, schijndood en stijf, met mijn benen over zijn benen en het tafeltje en Jesse er half overheen. Het heeft er vast hilarisch uitgezien. Vreselijk oncomfortabel dus we nemen de volgende keer wel de Buisness class :)
Jesse heeft 5 uurtjes geslapen en werd NL tijd om 2.30 wakker. Wij hadden beide nog geen oog dicht gedaan en toen begon de ''nieuwe dag'' alweer om half 3. Jesse was aan het sjansen en ouwehoeren en wij verheugden ons stiekem op het volgende moment van slapen zodat we zelf ook nog even konden indutten.
 
Om 9.25 zijn we geland en konden we vrij snel met koffers door de Duane. Ik zal vreselijk moeten wennen aan alle verliefde ogen van de Thai naar Jes toe. Werkelijk alle vrouwen en zeker de helft van de mannen die we tegen kwamen wouden een praatje maken, smolten en zaten aan zijn handen en voeten te friemelen. Je zou denken dat ze daar genoeg ''witte baby's'' zien maar het blijft blijkbaar nog een hele happening om er weer 1 mee te maken.
Jes was niet echt blij met die tastende handjes dus lachte maar vriendelijk en besloot dat je hoofd wegdraaien en zwaaien ze wel verteld om door te lopen.. Slim kind :) Om half 11 zaten we in de taxi naar Bangkok City, gesloopt, stinkend naar vliegtuig en met soppende voeten in de slippers. 
 
 
Jesse viel na 5 min in slaap en in het hotel bracht de manager ons meteen naar boven. 
De koffers werden netjes in de keuken gedeponeerd en ik ben op bed geploft. Nog even anderhalf uur geslapen en daar mocht ik het mee doen :)
Ron is meteen de straat op gegaan en kwam thuis met broodjes en een trein voor Jes. 
Toen we allemaal een beetje geinstalleerd waren (voor zover dat kan met 6 koffers en 2 nachten in een hotel, waarvan je dus weinig kunt uitpakken) zijn we naar beneden gegaan waar een ''speeltuin'' is voor kleine kinderen en een zwembad. Er was helemaal niemand ! Jesse kon zijn blijheid niet op, ook al was ook hij gesloopt... We hebben lekker gezwommen en Jes heeft in de binnen en buitenspeeltuin gestoeid met alle attributen!
 
Aangezien we allemaal erg moe zijn hebben we besloten om lekker in het appartement te eten. Er zit geen restaurant in het hotel waar dit appartement bij hoort en Jes was te uitgeput om nog ergens heen te gaan. Broodjes gegeten en daarna zijn Ron en Jes nog even de straat op geweest om te kijken naar alle!!! auto's en tuk tuks. We hebben Jes beloofd om morgen met de tuk tuk te gaan dus die is helemaal happy. 
 
Onze hersenen zijn te moe om er nog een zin uit te krijgen dus we sluiten deze vermoeiende reis af met dit korte verhaaltje.
 
To be continued.
 
PS: morgen staan er onder vandaag meer foto's van vandaag.. Daar hebben we nu alleen geen zin meer in dus morgen de rest van de fotos!
 

 

Fotogalerij: 7 juli Amsterdam naar Bangkok