29 juli Hua Hin

 
Vannacht hebben we Jes een paar keer gecheckt op poep, gelukkig bleef hij droog... Vanmorgen was het helaas binnen 5 minuten na opstaan raak ! Zijn billen waren iets minder vurig dan gisteren maar na de eerste keer poepen weer terug bij af.. Na de 5e keer, lagen ze open en breidde de plek zich uit.. Wat hebben we te doen met ons knappe zieke ventje. Hij heeft wel redelijk wat gedronken na het opstaan gelukkig en zelfs een half broodje gegeten! Een uur na zijn halve broodje heeft hij een soepstengel gegeten en een manderijntje. Drinken moeten we nog steeds heel veel moeite voor doen. Als hij na een nacht opstaat is het geen probleem en is de eerste 100 ml zo binnen.. de rest van de dag is pushen en hopen dat hij wat neemt. Jes heeft bijna de hele ochtend met Ron in het zwembad gespeeld, mede omdat hij steeds poepte en dus moest weken in het zwembad. We spoelen hem uiteraard eerst onder de tuinslang maar dan krijg je door de zwelling niet alles weg.. Gelukkig reinigt het zwwembad automatisch :)
 
Na een kort slaapje was hij nog erg moe. Hij werd wakker omdat hij weer moest poepen. Het stroomt en stroomt...Tussen de middag trok meneertje zelf de koelkast open en kwam aanlopen met de pizza doos.. Zijn eetlust is weer deels terug en hij heeft lekker een stukje pizza gegeten. We gaan hem nu niets verbieden qua eten, want alles wat hij eet zijn we al blij mee na tien dagen vasten.  Vanmiddag heeft hij nog een beetje geouwehoerd maar werd hij ook weer hangerig. Eten was opzich prima maar drinken weer een drama. Ron is vanmiddag nog even naar de winkel en de floating market geweest. Helaas viel dit een beetje tegen, hij is pas in september open haha. Wel nog een paar leuke foto's geschoten. 
 
Jes wil heel graag in de auto weg maar dit kan niet vanwege de diarre.. Hij kan trouwens ook niet zitten en zijn billen worden ook steeds roder en pijnlijker. echt verschrikkelijk wat moet het mannetje wat doorstaan. We zouden eigenlijk gister naar huis viegen maar vanwege de diarree kon en kan dat dus niet. We kijken het nog even aan en als Jes niet helemaal opknapt maar zijn billen wel komen we miksschien eerder naar huis. Zolang hij zich zo voelt zoals nu is de vlucht ook te lang en et zijn billen een ware martelgang. Zo nu en dan zien we onze vertrouwde vrolijke Jesse.. We hopen dat hij snel weer helemaal beter is en dat we misschien nog wat vakantie kunnen vieren met zijn drietjes of lekker naar huis kunnen.
 
tot morgen
PS we hebben 27 en 28 juli ook bijgewerkt, daar waren we niet aan toegekomen

Fotogalerij: 29 juli Hua Hin