22 juli Hua Hin

 
Hallo allemaal
 
Vandaag was weer een bewolkte dag....Ondanks de bewolking natuurlijk wel gewoon bloedheet ! Jes heeft een redelijke nacht gemaakt, wij dus ook. Helaas hebben we gisteren niets te hard geroepen dat hij steeds beter leek te worden want hij is echt lang niet fit, helaas. 
Gelukkig heeft hij geen koorts meer, dat scheelt in ieder geval. Wat er precies is , geen idee maar hij voelt zich beroerd. Hij is erg moe maar slapen blijkt een hele opgave. Eten doet hij al vanaf zaterdagavond niet meer op 1 knijpfruitje per dag na. Gelukkig drinkt hij wel goed. Vanmorgen was hij erg moe. Hij heeft even een korte opleving gehad en met de tuinslang de auto ´´gewassen´´ maar dat was wel van korte duur. Het zwembad is hij helemaal klaar mee de afgelopen dagen. Het enige wat nog leuk is, is papa en mama erin duwen en alle auto´s laten zinken. Ontroostbaar huilen, hoesten,  extreem boos, moe, hangerig, jengelig, alleen maar mama willen... dat is een beetje hoe de dag eruit zag, in het kort. 
(Gelukkig kon er ''s middags zo nu en dan ook even een lach af :)
Ron is vanmorgen nog wel even op pad gegaan naar de pier. Even rondgehobbeld en weer naar huis. Ik moet de foto´s zometeen nog even bekijken :)
 
Vanmiddag nadat we hem eindelijk rustig hadden, nadat hij ontroostbaar wakker was geworden hebben we maar even een filmpje voor hem opgezet. Omdat hij erg onrustig was zijn we toch even in de auto gestapt om naar het Vieuw point te gaan hier 5 minuten rijden vandaan.
 
In de auto heeft hij dan zoveel afleiding dat het wel goed gaat. eenmaal daar hebben we even een stukje gelopen en kwamen we bij het vieuw point waar je over geheel hua hin stad kon uitkijken. Mooi gezicht ! Jes was alweer zo kapot van het lopen dat hij maar even op het trappetje is gaan zitten. Nog even stoeien op de grote stenen en weer terug gegaan naar de auto. Thuis hebben papa en mama nog even gedobberd terwijl Jes de auto´s verdronk. Eten aangeboden, tevergeefs... evenals een fles melk. Nou ja, zal over een paar dagen wel weer beter gaan.
 
Om 18.00 uur is Ron richting the night market gegaan. Hij wilde nog graag gele slippers en de vrouw van de kraam zou ze bestellen. Ik ben benieuwd ! 
Jes om 19.10 naar bed gebracht met een paracetamolletje, hopelijk maakt hij een goede nacht en knapt hij snel weer op 1! 
Ik ga zo even afwassen en dan een filmpje aangooien.. 
 
Nu Jes ziek is, zijn het maar korte verslagen van de dagen. Hopelijk komen er snel weer lange verhalen! :)
Ciao ! 

Fotogalerij: 22 juli Hua Hin