15 juli Hua Hin

 
Goooodevening ! Althans, voor ons.. 
 
Vandaag hebben we een rustig dagje gehad. Vanmorgen rustig aan gedaan en een beetje gezwommen.. Er is een mannetje geweest voor het zwembad want het water stond te laag en daardoor blijven er vliegjes in het water drijven. Ron en Jesse hebben lekker gedobberd en ik heb het huis even schoongemaakt. 
Om 8 uur vanochtend stond ik het terras al te dweilen, in 33 graden ! Vrij warm en ik kan wel iets leukers bedenken. Nou ja, als dat de kakkerlakken weg houdt, prima... We zagen er namelijk 3 gisteravond. 
 
We besloten om naar the butterfly farm te gaan. Uiteindelijk aan een Thai gevraagd waar hij zat, omdat we het niet konden vinden. Bleek dat hij niet meer bestaat en het nu een restaurant is. Daar hadden we geen rekening mee gehouden dus wat moesten we nu gaan doen... We hebben nog even wat rond gereden en zijn toen een weggetje ingeslagen richting het strand. Daar stond een leuke speeltuin ! Helaas.... wat al te verwachten was... waren de speeltoestellen zo heet dat je er een ei op zou kunnen bakken... in 2 seconden welteverstaan.. Gelukkig konden we gemakkelijk bij het strand komen.. 
De zon was kokend heet op onze huid dus dit zou een korte stop zijn. Ik heb met Jes golfjes gesprongen en met schelpen het abc in het zand getekend. Zo leuk ! Ron was aan het filmen en foto´s nemen vandaar dat er vandaag geen foto´szijn van de heer des huizes. 
 
We hadden erop gehoopt dat Jes lekker zou gaan slapen in de auto op de weg terug naar huis. Het leek er even op maar toen kreeg meneer opeens een opleving toen we langs een aantal paarden reden haha. Thuis zijn we meteen gaan zwemmen. 
Jesse gaf aan dat hij duidelijk niet wilde slapen dus die is vandaag voor het eersteen hele dag wakker geweest. Aan het einde van de middag was hij wel erg moe natuurlijk maar hij heeft het goed gedaan:) 
Ik ontdekte gisteren een rare beet aan de binnenkant van mijn bovenbeen. Een beet met eromheen een witte vlek en daar omheen een paarsachtige kring. Ik ben vanmiddag met de buurman naar een apotheker gereden om te kijken of ze wist wat het voor beet was. De buurman zei dat ik naar het ziekenhuis moet gaan maar dat hij toch naar de apotheker toe ging dus ik kon wel meerijden. Ze wist niet wat het was dus heeft e voor de zekerheid een zalfje meegegeven. Morgen gaan we naar het ziekenhuis om na te vragen en eventueel bloed te prikken. De beestjes moeten me wel hebben hier. Nou ja, maar even afwachten. Vanaf een uur of 15.00 heeft het hier onwijs geregend, het viel met bakken uit de lucht. We zijn dus voornamelijk binnen geweest tot Jes zoiets had van, nou ik wil wel weer zwemmen. Hij zat al met zijn voetjes op de eerste treden van het bad dus ik ben er maar met kleren en al ingesprongen. het water was enorm gestegen door alle regen dus het bad liep over. Door de regen kwamen er allemaal dieren ''boven water''. Hele grote kikkers, die vieze rode duizendpoten etc. Ron en Jes hebben achter de kikkers aan gezeten en Jes vond het prachtig ! Hop hop hop daar ging hij achter de kikkers aan.
 
Om 18.00 lag Jes lekker te slapen en hebben wij even opgeruimd en afgewassen. Ron is net in de auto gestapt naar een night market hier tien minuten vandaan. hij vindt het erg spannend om in het donker te rijden maar overdag gaat het hem erg goed af. Ben benieuwd waarmee hij thuis komt straks.
Voor morgen verder niks op de planning, behalve dan Bangkok hospital....
 
Weltrusten !
 
PS: ik ben filmpjes aan het uploaden dus die probeer ik straks of morgen op de site te plaatsen. Ik denk dat we er een nieuw tabje bij maken op de startpagina: filmpjes.

Fotogalerij: 15 juli Hua Hin