16 juli Hua Hin

 
Hallo iedereen!
 
Het was vroef opstaan vanmorgen... Doordat Jes gisteren vroeg sliep was hij vanmorgen om 5.00 klaar om op te staan.... Joepie ! :)
Ron was best laat terud van de night market dus we lagen er te laat in.. Gaaaaaap ! Nou ja, dat overleven we ook wel weer. Rustig aan ontbeten en lekker naar buiten.. Jes was erg moe de gehele ochtend dus is vroeg op bed gegaan.. Hij had niet eens de puf om te zwemmen... Wel hebben we naar de ''zwembadmeneer'' gekeken die ons zwembad kwam ''repareren''. Het water loopt steeds te ver van de rand weg waardoor de viezigheid in het water blijft drijven. Gisteren was hij ook al geweest en ondanks dat het gisterenmiddag tot vanmorgenvroeg geregend heeft, stond het water veel te laag.
Jes is lekker vroeg gaan slapen en wij hebben 2,5 uur van de zon mogen genieten ! Toen hij wakker werd zijn we vrij snel naar het Bangkok hospital gegaan voor de plek op mijn been. Ingeschreven en een ponskaartje gekregen. Best cool om een ponskaartje te hebben van een ziekenhuis in Thailand haha!
 
De arts kon mij vrij snel ontvangen en wist het eigenlijk niet zo goed. Het kan een reactie zijn op medicijnen die ik gebruikt heb dacht hij maar ik heb geen medicijnen gebruikt. Dan misschien van voedsel? Eet je langs de straatkraampjes? Nee ! Echt niet ! Dus dat kan het eigenlijk ook nniet zijn. Hij denkt een reactie ergens op dus ik heb een zalf meegekregen en als het over een dag of 6 niet weg is, moet ik terug komen. Ze waren er allemaal erg vriendelijk en natuurlijk door het dolle heen toen ze jes zagen. Die kreeg meteen stickers en hoewel de meeste zich probeerden in te houden waren er weer een aantal die bezweken en toch even moesten voelen of hij wel echt was.
Na het bezoekje aan dokter Thai zijn we verder gereden richting Wildife breeding center. Een niet echt bekende plek onder toeristen dat we toevallig via google conden. Het was uiteraard weer enorm zoeken maar we hebben het gevonden. Het is geen dierentuin te noemen. Het is een plek waar het rommeis en waar je her en der wat dieren in kooien ziet. En het stikte er van de muggen zo groot als een vingerkootje. We zijn kort gebleven want werden compleet lek gestoken. We hebben een paar leuke kevertjes gezien, wat grote vogels en apen ! De meeste apen zaten in kooien maar er bleken ook een aantal los te lopen... hmmmz.  Jes heeft zich werkelijk kapot gelachen om de apen en vooral om de aap die kon lopen als een mens... Op een gegeven moment vonden ze ons bezoek alleen niet meer zo leuk en besloot mensaap te gaan poepen.. De poep werd opgepakkt en richting ons gegooid. Gatverdamme! Gelukkig raakte het ons niet ! Alle apen besloten te gaan schreeuwen en Jes vond het super eng! Hij klamde zich vast aan Ron en had het wel gezien.. We zijn weer in de auto gestapt en richting het centrum van Hua Hin gereden. Voordat we naar huis gingen hebben we nog even de meest overheerlijke sushi gekocht in the market village even wat boodschappen gedaan. Thuis hebben we gegeten en zijn we erna meteen het zwembad in gedoken. Nu ligt Jes lekker te slapen en gaan wij relaxen ! Morgen zien we wel wat we gaan doen ! 
 
ในภายหลัง !

Fotogalerij: 16 juli Hua Hin